Crest Whitestrips online, De beste kwaliteit

Published Apr 28, 21
6 min read

Crest Whitestrips online, Beste Deal

Ook jij kent ze wel, want ze zijn heel bekend in de wereld van het tanden bleken; de Crest White Strips. Ze zijn al een aantal jaar in Nederland te koop, maar voorheen kon je ze enkel via Amerikaanse websites krijgen. Het zijn bleekstrips. Een soort doorzichtige folie die je op je tanden moet plakken en gedurende een bepaalde tijd moet laten inwerken.

, en daarom zijn ze ook zo effectief. In Amerika bestaat er geen wet op het gebruik van waterstofperoxide in tandbleekproducten. In Europa bestaat er sinds november 2012 een wet op het gebruik van waterstofperoxide in tandbleekproducten. crest whitening strips. Hierin staat dat deze nog maximaal 0,1% waterstofperoxide mogen bevatten. Enkel tandartsen mogen nog behandelingen uitvoeren met producten die een hoger percentage bevatten, en dan maximaal 6%.

Omdat er zoveel verschillende soorten van deze strips bestaan, zet ik ze even voor je op een rijtje. whitening strips. Deze kun je in een hele kuur kopen van 14 dagen, dit kost je €52 of in een halve kuur van 7 dagen voor €28 - crest whitestrips supreme professional. De sterkte is medium en je moet ze dagelijks een half uur inhouden.

White Strips Beste koop via de webshop bestellen

De strips zijn langer waardoor je meer tanden kunt bleken. Deze kun je kopen in een kuur van 20 dagen voor €68. Een halve kuur kost je €38. Deze strips bevatten een “” waardoor ze dus beter op je tanden blijven zitten Crest Whitestrips SupremeDeze Crest Whitestrips bevatten de hoogste concentratie waterstofperoxide.

Ze bevatten geen “advanced seal technologie” en blijven dus niet zo heel goed zitten. Een hele kuur duurt 21 dagen en hiervoor betaal je €95 (crest whitestrips supreme professional). De halve kuur kost je €49. Crest 3D White Luxe Whitestrips Supreme FlexfitOok deze strips bevatten de hoogste concentratie waterstofperoxide. Omdat deze strips zo flexibel zijn kun je er heel veel tanden mee bleken, ook de achterste.

Crest Whitestrips Supreme Professional online, De beste kwaliteitCrest Whitening Strips online bestellen, Beste kwaliteit

De kuur bevat strips voor 14 dagen en kost €76. Een halve kuur kost €39. Crest 3D White Whitestrips VividDit is een basiskuur met 10 strips. De sterkte is medium en voor een hele kuur betaal je €41. Voor een halve kuur €25. Crest 3D White Whitestrips Gentle RoutineDeze strips zijn speciaal ontwikkeld voor mensen met gevoelige tanden.

Crest Whitestrips Supreme Professional online webwinkels, Beste kwaliteit

Een hele kuur bevat strips voor 28 dagen, en je hoeft ze dagelijks maar 5 minuten in te houden. Kosten volledige kuur: €40. Halve kuur: €27. Crest 3D White Whitestrips 1Hour ExpressDe naam zegt het al: deze strips zijn bedoeld als snelle kuur van 1 uur. Bijvoorbeeld voor als je naar een feestje moet en je ergert je aan je gele tanden.Een halve kuur kost €30. Crest 3d White Luxe Whitestrips Glamorous WhiteDeze strips bevatten ook weer de “advanced seal technologie”, je koopt een volledige kuur voor 14 dagen en dan moet je de strips dagelijks een half uur inhouden. Wat het verschil is met de Advaned Vivid weet ik ook niet, want de sterkte is beide medium, het is beide een kuur voor 14 dagen, alleen kost de Glamorous White €10 meer.

Crest Whitening Strips Beste koop online webshopsCrest Whitening Strips Beste kwaliteit online webwinkel

Er worden goedkopere versies van de Crest Whitestrips verkocht, maar deze zijn niet de echte, let daar dus mee op. Ja, Crest Whitestrips zullen je tanden bleken. Dit komt omdat er een heel hoog percentage waterstofperoxide in de gel op de strips zit. in tandbleekproducten - crest whitening strips. Omdat dit een Amerikaans product is, bevat het nog zoveel waterstofperoxide.

Tandenbleek Strips via de webshop kopen, Beste Deal

Voordat je gelijk gaat bestellen, wil ik je nog even het volgende meegeven: waterstofperoxide in hoge concentraties is schadelijk voor je gebit en lichaam. Vergeet dit niet! Waterstofperoxide is een sterk blekende en ontsmettende stof. Het is niet voor niets dat de wetgeving in 2012 beperkingen legde op het gebruik van deze stof in tandbleekproducten.

Lees maar eens een willekeurige review over de Crest Whitestrips; hierin wordt dit bevestigt. Sommige mensen kunnen na gebruik gewoon niet slapen van de pijn! Wat de gevolgen bij jou zijn, kun je niet voorspellen. Het verschilt van persoon tot persoon. De ene heeft van zichzelf al gevoelige tanden, dan is het gebruik van deze strips ook zeker niet aan te raden.

Oral B Whitening Strips Beste koop via de webshop kopenCrest Whitestrips Supreme Professional online bestellen, Beste kwaliteit

Ze kunnen namelijk permanente gevoeligheid veroorzaken!Leuk, wil je in de zomer een lekker ijsje eten, heb je super gevoelige tanden! Dit kun je beter vermijden, naar mijn idee… Er zit niet altijd garantie op de Crest Whitestrips, dit verschilt per website. Op sommige websites krijg je een deel van je geld terug wanneer je aangeeft pijn te ervaren of geen resultaat te zien.

Crest Whitestrips Beste kwaliteit online webshops

Zorg er dus voor dat je hiervan goed op de hoogte bent voordat je gaat bestellen. crest whitestrips. Zoals je eerder in de tekst las, bestaan er verschillende soorten Crest Whitestrips waar je ook verschillende prijzen voor betaalt, oplopend tot €95. Je kunt natuurlijk voor een goedkopere variant kiezen, hierin zit minder waterstofperoxide.

Want de medium varianten van de Crest Whitestrips zullen alsnog meer dan 6% waterstofperoxide bevatten. De basisstrips en de strips voor gevoelige tanden bevatten 6%, en de strips met mediumsterkte bevatten een Als je in het achterhoofd houdt dat in de Europese Unie zelfs tandartsen nog maar maximaal 6% waterstofperoxide mogen gebruiken, kun je je misschien voorstellen wat meer dan 6% met je tanden doet! Voordelen: - De strips zijn gemakkelijk in gebruik - Je boekt resultaat Nadelen: - Ze zijn illegaal in de Europese Unie - Er zit te veel waterstofperoxide in - Je krijgt er gevoelige tanden van - De strips bedekken niet alle tanden - Er zit niet altijd garantie op - Let op voor namaak Ja, met de Crest Whitestrips zal je wittere tanden krijgen, maar de meeste mensen kunnen .

Crest Whitening Strips Beste koop online webwinkelsCrest Whitening Strips online webwinkel, Beste koop

Misschien heb je tanden als olifantenhuid, het verzwakt je tanden sowieso. Dat komt namelijk omdat waterstofperoxide je glazuur maakt, en hierdoor kunnen kleurstoffen heel gemakkelijk je tandbeen binnendringen. Het is jammer, want het idee is heel leuk. Maar! . Er bestaan gelukkig tandbleekproducten voor thuisgebruik die veilig zijn én waarmee je een mooi resultaat behaalt.

Crest Whitening Strips De beste kwaliteit via de webshop kopen

De producten in deze top 3 zijn goedgekeurd door de Waren- en Autoriteitenwet en dus door de Europese Unie. Kies zelf een product dat goed bij jou past en waarvan je wittere tanden krijgt! (whitening strips).

Ben je op zoek naar een van de beste tanden bleek producten? Dan zit je goed met Crest Whitestrips! Bekijk op deze pagina het grote aanbod van Crest whitening strips. Afhankelijk van de behandeling die je zoekt kun je op deze pagina whitestrips vinden van onder andere Professional Effect, die het populairst zijn, tot aan tandpasta van Crest.

Afhankelijk van de behandeling die je zoekt kun je op deze pagina whitestrips vinden van onder andere Professional Effect, die het populairst zijn, tot aan tandpasta van Crest. Met een Crest 3D behandeling blijven je tanden tot wel een jaar stralend wit! Wil jij dat ook? Bekijk dan hieronder een van de top producten van Crest! Het gebruik van tanden bleek strips is in de afgelopen jaar flink toegenomen, wie wil er nou geen mooie witte tanden? Waar je voorheen alleen terecht kon bij een tandarts en je veel geld voor moest betalen, is het tegenwoordig mogelijk om met behulp van white strips zelf je tanden bleken.

More from Mijn gezondheid

Navigation

Home

Latest Posts

Overgang En Irritaties

Published May 09, 21
5 min read

Reizen En Coronavirus - Ggd Amsterdam

Published May 07, 21
6 min read

Gym, Recreatief Boksen En Kickboksen

Published May 06, 21
7 min read